Over mij

Mijn naam is Susanne Kooiman en ik maak profetische schilderijen. Daarnaast teken en schilder ik graag in mijn bijbel. Een heerlijke manier om tijd met God door te brengen. Daarnaast is er ook verdieping in een Bijbeltekst, doordat je er zo intensief mee bezig bent. Ik deel mijn werk ook actief op social media, dit is zo bemoedigend!

Ik wil dit heel graag delen met en uitdelen aan anderen. Dit doe ik door het geven van workshops biblejournaling of profetisch schilderen. Ik verkoop de schilderijen die ik maak. Daarnaast ben ik ook sinds kort begonnen met live schilderen tijdens een dienst / event. Zo was en ben ik (terug) te zien op de livestream van Mozaiek0381 van vrijdag 15 april 2022 (Goede Vrijdag). Een hele bijzondere ervaring en wat ben ik dankbaar dat ik deze kans kreeg.

Ik nodig je uit om mij en mijn werk beter te leren kennen.

Veel liefs,

Susanne

Image

Mijn getuigenis

Mijn naam is Susanne. Ik woon in een appartement in Nederland met mijn lieve poes Bitsie. In januari 2019 kwam ik tot geloof toen ik de film The Shack zag.


Verdriet

Ik heb veel verdriet gekend in mijn leven, waaronder het niet vervullen van mijn kinderwens en dit alles deed ik 'alleen'.  Ik wilde niemand belasten met mijn verdriet en depressieve gevoelens. Daarom liet ik ook niemand dichtbij komen en zei ik altijd dat het goed met me ging. Dat ik het wel moeilijk vond allemaal, maar dat ik sterk was en dat ik er wel doorheen zou komen. Van binnen ging ik stuk en hoopte wanhopig dat iemand door mijn muur heen zou breken en me zou redden. Dat gebeurde ook, uit onverwachte hoek…

Hij zag mijn tranen en genas mij!

Tijdens het kijken van de film werd ik door God geroepen. Hij liet me weten dat Hij mijn tranen zag en dat het tijd was dat ik naar Hem toe kwam voor troost en liefde. De volgende dag heb ik het boek meteen besteld en gelezen. Tijdens het lezen merkte ik dat mijn diepste pijn en gevoel van eenzaamheid verdwenen was.. God had mij genezen! Sinds die dag ben ik helemaal voor Hem gegaan en geniet ik van elke dag en elk moment, dat ik samen met onze lieve Heer mag beleven!

Ik heb in het begin veel steun gehad aan het verhaal van koning Hizkia. In 2 Koningen 20:5 zegt God tegen Hizkia: “Ik heb uw gebed gehoord en uw tranen gezien”. Iedere keer voelde dit als een directe boodschap van de Heer ook voor mij. De Heer had ook mijn smeekbeden gehoord en mijn vele tranen gezien. Op deze manier kwam ik er ook achter dat God veel tot mij spreekt via Zijn Woord. Op het moment dat mijn relatie (na +/- 24 jaar) echt over was, las ik 2 Samuel 23:5. Daarin staat: ‘Hij zal mij alles geven wat goed voor mij is, alles wat mijn hart verlangt’. Wat een belofte! 

Leven met God

Door veel te bidden en in de Bijbel te lezen, werk ik aan mijn relatie met God. Ik heb ook een heerlijke gemeente gevonden, waar ik echt een nieuwe familie heb gekregen. Een gemeente waar je elkaar opbouwt, waar geborgenheid en vertrouwen is, waar je ook aangemoedigd wordt om steeds meer uit te gaan stappen. Ook dit voelt als leiding van God, Hij wist dat ik daar een mooi en liefdevol plekje zou vinden!

Dieper hierop ingaan? Lees mijn blog 'Bruid & Bruidegom' »